ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Гранітне з "Градів", - штаб

Ситуація в зоні АТО залишається неспокійною

Бойовики обстріляли Гранітне з "Градів", - штаб
Фото: EPA/UPG

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається стабільно неспокійною, але контрольованою українськими військовими.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Тільки з 18:00 до опівночі 8 липня по всій лінії розмежування бойовики понад 20 разів обстріляли позиції сил АТО.

"Зокрема, з 19:30 протягом двох годин окупанти вели потужний обстріл позицій українських військових поблизу Кримського на Луганському напрямку. Били зі 120- і 82-міліметрових мінометів, БМП і стрілецької зброї. Також збройні провокації з боку бойовиків відбулися в районі Опитного, Пісків, Авдіївки, Водяного, Верхньоторецька, в Донецькій області та Станиці Луганській. Також з 21:25 до опівночі в небі на Луганському напрямку було зафіксовано 7 прольотів ворожих безпілотників", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 9 липня, з опівночі бойовики одночасно обстріляли зі 120-міліметрових мінометів позиції сил АТО в районі Березового і Новотроїцького в Донецькій області.

З 3:50 до 4:00 із реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" російські окупанти обстріляли Гранітне на Маріупольському напрямку.

До 6-ї ранку бойовики також застосовували стрілецьку зброю, міномети і гранатомети. Це сталося в районі Станиці Луганської та Кримського в Луганської області, а також Опитного та Кірового - в Донецькій.

"Ситуація в зоні АТО повністю контролюється українськими військовими", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, вчора за день бойовики 20 разів обстріляли позиції українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram