ГоловнаСуспільствоВійна

Кількість обстрілів в зоні АТО різко збільшилася

Тижневе затишшя перед переговорами в Мінську добігло кінця

Кількість обстрілів в зоні АТО різко збільшилася

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції протягом вчорашньої доби, 7 липня, загострилася, повідомляє прес-центр АТО.

З 18.00 по 24.00 по всій лінії розмежування проросійські бандформування 40 разів обстріляли позиції сил АТО. з урахуванням 29 обстрілів, зафіксованих з опівночі до 18:00, загальна кількість випадків порушення тиші повернулася на рівень, який був до відносного тижневого затишшя.

У вівторок о 22.00 в районі Луганського українські військові виявили диверсійно-розвідувальну групу бойовиків. Використовуючи тільки стрілецьку зброю, бійці змусили диверсантів відступити.

Зі 120-мм мінометів проросійські бандформування здійснили обстріл сил АТО поблизу Новогригорівки на Маріупольському напрямку і тричі - Пісків (о 20.46, 21.00 і 22.55).

Також ворог зі стрілецької зброї та 82-мм мінометів вів обстріли позицій сил АТО в районах Щастя, Троїцького, Авдіївки, Новгородського, Мар'їнки, Луганського, Лозового, Кірового, Світлодарська, Майорська.

З півночі середи до шостої години ранку незаконні збройні формування обстріляли позиції військових зі стрілецької зброї в районах Станиці Луганської, Опитного, Мар'їнки, Пісків.

Нагадаємо, у вівторок в Мінську відбулася зустріч Тристоронньої контактної групи. В ОБСЄ заявили, що вона була конструктивною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram