ГоловнаСуспільствоЖиття

В Одесі міліція знешкодила вибухівку на радіокеруванні

Вибухотехніки знешкодили пристрій дистанційно

В Одесі міліція знешкодила вибухівку на радіокеруванні
Архивное фото
Фото: https://www.facebook.com/volodymyr.ariev

В Одесі сьогодні, 5 липня, міліція знешкодила вибуховий пристрій з радіоуправлінням, яке було знайдено на одному з перехресть.

Про це повідомляє офіційний сайт міського управління міліції.

"Сьогодні о 10:35 год у міліцію надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Космонавтів - Генерала Петрова біля білборду лежить підозріла бляшанка. При обстеженні працівники міліції виявили бляшанку, перемотану скотчем з проводами і прикріпленими до неї батарейками", - йдеться в повідомленні .

Вибухотехніки встановили, що виявлений предмет є саморобним радіокерованим вибуховим пристроєм. Небезпечну знахідку фахівці знешкодили дистанційно. Вилучені елементи пристрою направлено на експертизу.

Нагадаємо, в ніч на 12 червня у центрі і в спальному районі Одеси прогриміли два вибухи, в результаті яких було пошкоджено два білборди з патріотичною рекламою і газетний кіоск. Це були перші вибухи в Одесі за майже місяць. Перед цим у місті було неспокійно в ніч на 14 травня - тоді влаштували вибух на вулиці навпроти Одеського технікуму залізничного транспорту.

 2 липня в одеському ресторані "У Ангелових" стався вибух. Правоохоронці кваліфікували подію як теракт. Після цього голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі відвідав це кафе, щоб висловити свою солідарність.

СБУ трактує вибухи в Одесі як спроби посіяти паніку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram