ГоловнаСуспільствоВійна

У середу штаб АТО нарахував 54 обстріли

Увечері бойовики активізувалися.

У середу штаб АТО нарахував 54 обстріли
Фото: moskal.in.ua

Загалом за минулу добу бойовики на Донбасі 54 рази обстріляли позиції українських військ, зокрема з великокаліберного озброєння.

"Відносне зменшення активності російсько-терористичних бандформувань учора вдень тривало недовго. До півночі бойовики ще понад 30 разів порушили умови припинення вогню на різних ділянках лінії розмежування сторін", - повідомляє штаб АТО.

З мінометів різних калібрів і гранатометів обстріляли Піски і Мар'їнку. На цьому самому напрямку зі 122-міліметрових гаубиць також обстріляли Первомайське, а з мінометів калібру 120 мм - Славне і Тарамчук.

У Луганській області з мінометів, ПТРК, стрілецької зброї та гранатометів бойовики обстріляли Новотошківське, Станицю Луганську, Кримське і Золоте.

У районі Маріуполя танки і міномети стріляли по Старогнатівці. Близько опівночі бойовики завдали артилерійського удару з потужних гаубиць калібру 122 і 152 мм по околицях Бердянського. Порушуючи своїх ж обіцянки про демілітаризацію, російсько-терористичні війська продовжують обстрілювати Широкине.

Після півночі четверга бойовики 10 разів обстріляли військових.

Нагадаємо, у вівторок у зоні бойових дій на Донбасі загинув один український боєць, 10 були поранені. Цих втрат сили АТО зазнали в околицях Донецька.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram