ГоловнаСуспільствоВійна

Доба в зоні АТО минула без загиблих

Троє військових отримали поранення

Доба в зоні АТО минула без загиблих
Фото: Макс Левин

За минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі загиблих не було, поранення отримали троє військовослужбовців.

Про це на брифінгу заявив спікер АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу унаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 3 отримали поранення у західних передмістях Донецька", - зазначив він.

Вчора на Маріупольському напрямку противник скоїв серію потужних артилерійських і мінометних обстрілів наших позицій по всій лінії фронту на цій ділянці від Новотроїцького до Широкиного. Бойовики змінили тактику, ведучи вогонь з важкого озброєння навіть у світлий час доби.

На Донецькому напрямку найскладніша ситуація - під Мар'їнкою, де регулярно відбуваються ворожі провокації із застосуванням стрілецького і важкого озброєння. Противник веде вогонь із західних житлових районів Донецька. Не припиняється ворожий вогонь і північніше, в районі Красногорівки, Пісків та Авдіївки. В околицях Горлівки ситуація також нестабільна, але контрольована. Бойових сутичок і фактів використання важкого озброєння з боку НЗФ тут не зафіксовано.

На Луганському напрямку бойовики активізувалися на півночі Бахмутської траси - в районі Кримського та Сокільників. Також зафіксовано ворожі збройні провокації поблизу селищ Золоте та Станиця Луганська. Незважаючи на те, що стрілянина тривала цілий день, фактів використання важкого озброєння з боку НЗФ не зафіксовано.

Вчора у зоні АТО було зафіксовано 5 польотів ворожих безпілотників.

Нагадаємо, у неділю під час бойових дій жоден український військовий не загинув, п'ятеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram