ГоловнаСуспільствоПодії

Оприлюднено прикмети одеського стрільця, який убив міліціонера (ОНОВЛЕНО)

фоторобот преступника
Фото: Твиттер ИА "Укринформ"
фоторобот преступника

Відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області оприлюднив прикмети підозрюваного у розстрілі двох співробітників патрульно-постової служби в районі пляжу "Аркадія".

Як повідомили кореспондента ІА "Уніан"в Одеському міському управлінні міліції, підозрюваний був одягнений у спортивну куртку чорного кольору, сіру футболку, брюки тканинні вище від щиколотки. На вигляд йому 35-40 років, зовнішність - слов'янського типу, зріст 170-175 см, середньої не спортивної статури. Обличчя кругле, волосся та брови темно-коричневого кольору, волосся коротке, губи пухкі, прямо розташовані, невеликий круглий ніс, темні середнього розміру очі, на обличчі - щетина. Відзначається, що зловмисник носить напівкруглі окуляри, може бути без взуття.

Наразі вживаються всі необхідні заходи щодо затримання підозрюваного, який дуже небезпечний. Громадянам, які повідомили будь-яку корисну для слідства інформацію про злочинця, гарантується абсолютна конфіденційність.

Місце вбивства командира взводу патрульної служби відвідав глава Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі.

"Це місце в "Аркадії", де традиційно збираються останнім часом багато наркобариг, інших підозрілих елементів, і ми вжили додаткових заходів з охорони громадського порядку. І ось вчора сталася така трагедія", - йдеться у відеозверненні глави ОДА.

Він зазначив, що влада повинна зробити все, щоб подбати про сім'ю загиблого міліціонера.

Окрім того, Саакашвілі відвідав у лікарні пораненого правоохоронця.

Нагадаємо, вчора в "Аркадії" невідомий стріляв у міліціонерів, один з яких загинув на місці, другий поранений.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram