ГоловнаСуспільствоВійна

У Станиці Луганській від обстрілу загинула жінка

Москаль повідомив про потужний обстріл райцентру і знеструмлення його і 8 сусідніх сіл

У Станиці Луганській від обстрілу загинула жінка
Архивное фото
Фото: Макс Левин

Починаючи з вечора п'ятниці, бойовики майже безперервно обстрілювали Станицю Луганську з мінометів, ПТУР і стрілецької зброї. Про це повідомляється на сайті голови Луганської області Геннадія Москаля.

За його даними, найбільш інтенсивні вогневі удари терористи наносили в період з 20.30 до опівночі. Міни вибухали в тому числі в самому центрі селища, був пошкоджений вузол зв'язку.

"Одна з протитанкових ракет увіткнулася в землю, але не вибухнула, прямо біля будівлі РДА. Залишки мінометної міни (хвостова частина) розбили вікно й залетіли в один із кабінетів районної адміністрації. На вулицях 1 Травня та Барбашова внаслідок прямих влучень згоріли два приватні будинки", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється про жертву бомбардування.

"Під час нічного обстрілу на вул. Донецькій під вогонь потрапила й загинула місцева мешканка (її вік зараз з’ясовується).

З учорашнього дня в селищі та восьми прилеглих селах відсутнє світло, відповідно, немає центральної води й дуже ускладнений зв'язок. Електроенергія в цю частину району постачається з Росії через окуповані території. Зараз у Станицю направлені сили Держслужби з надзвичайних ситуацій, які забезпечать ключові об’єкти життєдіяльності електроенергією за допомогою генераторів, а також розвозитимуть спецтранспортом воду місцевим мешканцям", - йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram