ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області поранено п'ятьох бійців АТО, - Москаль

Бойовики з "Градів" обстріляли табір із будівельниками, які зводять фортифікаційні споруди

У Луганській області поранено п'ятьох бійців АТО, - Москаль
Фото: moskal.in.ua

Глава Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль заявляє, що унаслідок обстрілу 22-23 червня поранено п'ятьох українських військовослужбовців.

Про це повідомляє офіційний сайт Москаля.

"Починаючи з півночі і до 4 ранку, бойовики кілька разів обстріляли з "Градів" околиці Нижнього і Тошківки у Попаснянському районі Луганської області. Під обстріл потрапив табір відпочинку, в якому проживають будівельники, котрі зводять фортифікаційні споруди. На щастя, жоден будівельник не поранений і не загинув", - повідомив Москаль.

За його словами, за минулу добу бойові дії велися практично по всій лінії розмежування, що пролягає у Луганській області.

У Золотому від мінометного обстрілу з боку окупованого Первомайська поранено двох бійців 35 і 38 років. Обидвох ушпиталили.

Вночі з автоматичних гранатометів був обстріляний український блокпост в селі Родина. Осколкові поранення отримав 43-річний боєць, який також госпіталізований (рани неважкі, загрози життю немає). За уточненою інформацією, внаслідок вчорашньої обстрілу з "Градів" селища Нижнє також поранено одного бійця (35 років). Зараз він перебуває у госпіталі.

З різного виду зброї терористи обстріляли Станицю Луганську. Пошкоджено кілька будинків і перебито газопровід, даних про потерпілих не надходило. У селищі Болотне (Станично-Луганського району) знову обстріляли ділянку водоканалу, який постачає воду на окуповану територію. Після вчорашнього мінометного удару з правого берега Сіверського Дінця ділянку знеструмлено, подача води припинилася.

Також унаслідок сьогоднішнього обстрілу Болотного поранено одного українського військового, бійця ушпиталили.

Нагадаємо, за інформацією

прес-центру АТО, за минулу добу бойовики здійснили 85 обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram