ГоловнаСуспільствоВійна

Донеччани знову вийшли на антивоєнний мітинг

Частину учасників бойовики затримали

Донеччани знову вийшли на антивоєнний мітинг

У пятницу у Донецьку біля будівлі облдержадміністрації пройшов черговий мітинг.

Як повідомляє видання "Сегодня", на ньому зібралися жителі селища шахти "Жовтневої", яке знаходиться у північній частині міста і постійно зазнає обстрілу. Люди розповіли, що після минулого мітингу, де вони вимагали припинити бойові дії, у їхньому селищі було відносно тихо. Проте вчора бої в районі селища поновилися. Снаряди падали у житлових кварталах, від чого загинула жінка.

На зустріч із присутніми вийшли озброєні бойовики і наполегливо попросили розійтися та "не чинити заколот у спокійному житті міста". Активних учасників акції затримали бойовики.

Зараз біля ОДА мітингувальників немає.

Видання "Остров" також пише про цей мітинг.

"Під ОДА знову мітингують, скандують "Захарченко", вхід блокують озброєні орки, народ начебто рушив до дверей, їх відігнали", - пише видання з посиланням на повідомлення очевидців у соцмережах.

Нагадаємо, у понеділок, 15 червня, у Донецьку пройшов мітинг під антивоєнними гаслами. На збори вийшло близько 500 осіб, переважно жителі Київського району та мікрорайону "Жовтневий ринок", що межує з аеропортом. Частина мітингувальників вимагали не обстрілювати з житлових кварталів позиції сил АТО, оскільки удари у відповідь припадають на мирних жителів. Втім, частина присутніх виступали за наступ на українську армію, щоб відсунути її від Донецька.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram