ГоловнаСуспільствоВійна

На кордоні з зоною АТО завершено будівництво системи фортифікацій, - глава Дніпропетровської ОДА

Комплекс фортифікаційних споруд складається з 27 об'єктів

На кордоні з зоною АТО завершено будівництво системи фортифікацій, - глава Дніпропетровської ОДА
Фото: dyvys.in

На кордоні Дніпропетровської області із зоною АТО завершено будівництво масштабної системи фортифікацій загальною протяжністю понад 100 кілометрів.

Про це Сегодня.ua повідомив глава Дніпропетровської обласної держадміністрації Валентин Резніченко. Він зазначив, що у спорудженні фортифікацій зараз задіяні практично всі області України, але Дніпропетровська область першою впоралася із завданням у повному обсязі.

"Я вдячний усім будівельникам, які з честю витримали це випробування і виконали свою роботу до кінця. Вони пішли туди за велінням серця, прекрасно розуміючи, з якими ризиками та загрозами зіткнуться. Будівництво фортифікацій вкотре довело, що наші люди здатні зробити неможливе. Дніпропетровська область - надійний щит України".

У будівництві фортифікацій Дніпропетровської ОДА задіяли понад 800 робітників. На цілодобову роботу перевели 3 комбінати з випуску залізобетонних конструкцій. Для будівництва використали понад 22 500 залізобетонних конструкцій.

Комплекс фортифікаційних споруд на кордоні Дніпропетровської області і зони АТО складається з 27 нових об'єктів з опорними пунктами та інженерними загородженнями, окопами і спеціальними укриттями для техніки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram