ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 35 обстрілів за ніч

Поблизу Сокільників відбувся бій з двома ДРГ противника.

Штаб АТО нарахував 35 обстрілів за ніч
Фото: Макс Левин

Уночі в зоні АТО військові зафіксували 35 обстрілів з боку бойовиків. Загалом же за минулу добу противник 79 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ уздовж всієї лінії розмежування з усього наявного арсеналу.

Як повідомляє прес-центр АТО, в районі Донецька бойовики зі 120-міліметрових мінометів обстріляли позиції військових поблизу Хіміка, Красногорівки і Мар'їнки.

Троїцьке поблизу Артемівська двічі було обстріляне з гаубиць калібру 152 мм. У цьому самому секторі з мінометів різних калібрів бойовики стріляли по Новгородському і Неліпівці.

На всіх напрямках протягом ночі по позиціях військових й інфраструктурі населених пунктів бойовики стріляли з 82-міліметрових мінометів, озброєння бойових машин, гранатометів, стрілецької зброї.

Відносно менше обстрілів було на Луганщині. Однак пізно ввечері неподалік від Сокільників відбулося бойове зіткнення з двома ДРГ противника. Ворог, зазнавши втрат, відступив.

Нагадаємо, в середу після півночі штурмова група бойовиків чисельністю близько 30 осіб безрезультатно атакувала позиції українських військових у районі Мар'їнки. Після цього під прикриттям 120-міліметрових мінометів на штурм пішло ще одне проросійське бандформування чисельністю не менш ніж 150 осіб. Усього за ніч у цьому районі було зафіксовано близько 40 обстрілів. Мар'їнку перед спробою прориву обстрілювали зі 120-міліметрових мінометів і танків. З такого самого озброєння обстрілювали Старогнатівку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram