ГоловнаСуспільствоПодії

Вівторок у зоні АТО минув без загиблих

За добу шість бійців отримали поранення.

Вівторок у зоні АТО минув без загиблих
Фото: Макс Левин

У вівторок у зоні проведення антитерористичної операції не загинув жоден боєць. Про це йдеться в щоденному зведенні штабу АТО.

"За минулу добу в результаті бойових дій загиблих у лавах сил АТО немає, шестеро отримали поранення", - сказано в ньому.

Згідно з офіційними даними, на маріупольському напрямку єдиною точкою зіткнення залишається Широкине. Увечері в цьому районі бойовики відкрили вогонь по позиціях українських військових зі стрілецької зброї, після чого почався мінометно-артилерійський обстріл.

На донецькому напрямку активні бойові дії тривали в районі аеропорту, Мар'їнки та Красногорівки. Активізувалися снайпери бойовиків у селищі Спартак. В околицях Горлівки було відносно тихо.

На луганському напрямку періодичні перестрілки відбувалися по всій лінії зіткнення на цій ділянці. Найнеспокійніше було вчора ввечері в Кримському, де противник застосував БМП і 120-міліметрові міномети.

Нагадаємо, що цієї ночі бойовики двічі намагалися атакувати позиції сил АТО. Після півночі штурмова група бойовиків чисельністю близько 30 осіб пішла на штурм Мар'їнки, після чого була ще одна атака, в якій взяли участь до 150 бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram