ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція розслідує стрілянину по дітях з VIP-котеджу в Київській області

Діти купалися в озері, коли по них почали стріляти дробом.

Фото: facebook.com/kristina.gaidamaka

Депутат Верховної Ради Антон Геращенко пообіцяв проконтролювати розслідування інциденту в селі Козин Київської області, коли охоронець одного з VIP-котеджів відкрив стрілянину по дітях, які купалися.

"Зв'язався з оперативним черговим у Київській області і з'ясував, що такий факт зафіксовано міліцією і буде розслідуваний за законом. У дітей вистрілив охоронець одного з VIP-котеджів, розташованих на березі громадського ставка в Козині. При цьому потрібно буде встановити: рішення стріляти в дітей - це була задумка самого охоронця чи його напоумив господар особняка? Слідство за цим фактом вестимуть за статтею 296 КК, ч. 4 - хуліганство. Суд може дати особі, яка стріляла в дітей, до 7 років позбавлення волі", - написав він у фейсбуці, реагуючи на пост Христини Гайдамаки, в якому вона виклала подробиці інциденту.

Вона написала, що близько 11:00 15 червня її син з друзями (8-12 років) купалися в озері, коли по них почали стріляти дробом.

"Одному прострелили попу, двоє інших (включаючи сина) дивом вціліли, кулі пролетіли поруч із шиєю і грудною кліткою", - повідомила Гайдамака.

Причиною стрілянини могло бути те, що діти перепливли на інший берег, щоб пострибати у воду з містка, побудованого господарем особняка.

Вона також оприлюднила фото пляжу і будинку, з якого стріляли.

Фото: facebook.com/kristina.gaidamaka

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram