ГоловнаСуспільствоПодії

Сім'ям загиблих під час пожежі на нафтобазі виплатять 200 тис. гривень

Постраждалі отримають 70 тис. гривень.

Сім'ям загиблих під час пожежі на нафтобазі виплатять 200 тис. гривень
Фото: Facebook/ДСНС

Уряд виділить по 200 тис. гривень фінансової допомоги сім'ям загиблих і по 70 тис. гривень потерпілим від пожежі на нафтобазі в селі Крячки Київської області.

Про це повідомляють "Українські Новини" з посиланням на слова представника Мінекономіки на засіданні Кабміну.

"Передбачено кошти на фінансову допомогу сім'ям загиблих і постраждалих у розмірі 200 тис. гривень на особу, яка загинула, і 70 тис. гривень на особу, яка постраждала", - сказав він.

Крім того, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив Мінекономіки передбачити кошти на санаторно-курортне лікування 300 співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як сказано в повідомленні МОЗ у п'ятницю в результаті пожежі на нафтобазі постраждали 20 осіб. З них чотири загинули на місці; один помер у лікувальному закладі; п'ять отримали медичну допомогу амбулаторно; 10 осіб перебувають на стаціонарному лікуванні.

На засіданні уряду голова Держслужби з надзвичайних ситуацій підтвердив, що тіло, яке знайшли напередодні на місці пожежі, належить пожежнику пожежного поїзда. Він, як і троє працівників ДСНС, загинув під час вибухів цистерн вранці 9 червня.

Ще одна людина - працівник нафтобази - помела ввечері 8 червня в лікарні від отриманих опіків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram