ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО не підтверджує загибель трьох військових від рук товариша по службі

Дані Юрія Бутусова виявилися для військових новиною

Штаб АТО не підтверджує загибель трьох військових від рук товариша по службі
Фото: Александр Ратушняк

Штаб антитерористичної операції не має даних про загибель трьох військових від рук товариша по службі на території Слов'янського курорту (Донецька область).

"Щодо того випадку, у нас такої інформації немає", - сказав агентству РБК-Україна спікер штабу АТО, майор Антон Миронович.

Вранці у четвер журналіст Юрій Бутусов у своєму фейсбуці написав, що на Славкурорті кілька днів тому мобілізований військовослужбовець аеромобільної бригади відкрив вогонь по своїх товаришах по службі, внаслідок чого 3 людини загинули, 2 отримали поранення.

"Злочинця знищили на місці. Чому стріляв? Кажуть, посварився з кимось телефоном, а точні причини вже й не встановити", - написав Бутусов.

Водночас Миронович розповів про інший випадок загибелі військового.

"Офіційна інформація виглядає таким чином: вчора дійсно стався випадок, коли загинув один військовослужбовець поблизу населеного пункту Луганське. Цей прикрий випадок стався внаслідок порушення правил поведінки зі зброєю", - сказав спікер штабу АТО.

За його словами, зараз за цим фактом ведеться слідство, з'ясовуються причини і обставини.

Нагадаємо, за офіційними даними штабу АТО, за минулу добу у зоні антитерористичної операції на Донбасі загинули двоє військовослужбовців.

Станом на 7 червня 1723 українські військові загинули від початку антитерористичної операції на Донбасі. З того часу, за даними штабу АТО, загинули ще 10 військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram