ГоловнаСуспільствоПодії

Протестувальники на Бажана спровокували безліч запізнень на рейси, - аеропорт "Бориспіль"

Власники кіосків поставили свої інтереси вище за інтереси пасажирів

Перекрито проспект Бажана, де проводили акцію протесту власники МАФів у підземному переході під ним, призвів до того, що тисячі пасажирів не змогли сьогодні вчасно потрапити на свої рейси в аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомляє видання "Єдність" з посиланням на прес-службу аеропорту. "Питання до мітингувальників: хто відповість за тисячі запізнень на рейси пасажирів, ніяк не причетних до з'ясування ваших бізнес-справ? Для інформації - сьогодні у нас за планом 25000 пасажирів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, правоохоронці та комунальники в ніч на середу перекрили підземний перехід на станції метро "Харківська" у Києві і почали демонтаж нелегальних кіосків. Власники кіосків і продавці (близько 50 осіб) у відповідь перекрили проспект Бажана. На проспекті зробили барикаду з ящиків, будівельного сміття і сміттєвих баків.

Згодом для проїзду відкрили лише одну смугу у кожному напрямку. Дві інші залишаються перекритими, на них залишаються близько 10 активістів, повідомляє кореспондент LB.ua.

На проспекті Бажана утворився багатокілометровий затор.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram