ГоловнаСуспільствоПодії

Водій мікроавтобуса влаштував ДТП з 5 авто на Оболоні у Києві

Серйозні травми отримала жінка-пасажир одного з авто

У неділю, 7 червня ввечері у Києві на вулиці Богатирській відбулося ДТП за участю п'ятьох автомобілів. Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Як розповіли водії-учасники аварії, у лівому ряду у напрямку Московського проспекту почав пригальмовувати потік автомобілів. Раптово у задню частину Skoda Octavia на повному ходу влетів мікроавтобус Mercedes Sprinter. Удар був настільки сильним, що Skoda протаранила позашляховик Hyundai, який рухався перед нею, той, у свою чергу, врізався у позашляховик Lexus RX. Останній від удару штовхнув Volkswagen Polo, що їхав попереду.

Медична допомога знадобилася жінці, яка сиділа на пасажирському сидінні Skoda. Прибули медики "швидкої" і ушпиталили її з переломом кісток нижньої кінцівки. Решта учасників серйозних травм не отримали, від шпиталізації відмовилися.

Причини ДТП з'ясовує слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, ДАІ запропонувала КМДА збільшити до 80 км/год максимальну швидкість пересування на 11 автодорогах в межах Києва. У тому числі, і на Оболонському проспекті - від вулиці Богатирської до Маршала Малиновського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram