ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про бій біля Артемівська

Ніч у Луганській області минула майже спокійно.

Штаб АТО повідомив про бій біля Артемівська
Фото: Александр Ратушняк

З 18:00 1 червня до ранку 2 червня бойовики на Донбасі продовжували обстріли позицій українських військових на всіх напрямках.

На Донецькому з мінометів і артилерії калібру понад 100 мм загарбники вели вогонь по Пісках, шахті "Бутівка", Мар'їнці, Опитному і Водяному, повідомляє прес-центр АТО.

На Артемівському з артилерії бойовики вели вогонь по Марковому, з мінометів - по Новгородському, з великокаліберних кулеметів - по Ленінському, з гранатометів і стрілецької зброї - по Кіровому. У районі Веселої Долини відбулася бойова сутичка з диверсійно-розвідувальною групою противника.

На Маріупольському напрямку з великокаліберних мінометів і артилерії, а також гранатометів і стрілецької зброї загарбники стріляли по Широкиному. Після 21:00 і до ранку там було тихо.

Майже спокійно було і на Луганському напрямку. Тут бойовики двічі порушували тишу, обстрілюючи зі стрілецької зброї Щастя і Золоте-4.

На Луганському та Маріупольському напрямках зафіксовано 15 безпілотників.

Нагадаємо, 31 травня в зоні антитерористичної операції на Донбасі загинули троє українських військовослужбовців, четверо отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram