ГоловнаСуспільствоВійна

Перший день літа видався майже спокійним на Луганському напрямку

На Донецькому напрямку стріляли з мінометів і гранатометів

Перший день літа видався майже спокійним на Луганському напрямку
Фото: trassae95.com

У понеділок, 1 червня, бойовики один раз обстріляли українських військових зі стрілецької зброї в районі Суходолу Луганської області.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook ввечері 1 червня.

Водночас, згідно з повідомленням, не зовсім спокійно було на Артемівському напрямку: бойовики з гранатометів і стрілецької зброї обстріляли Кірове і Золоте

На Донецькому - з 120-мм мінометів і гранатометів злочинці більш як годину вели вогонь по Пісках. А з 122-мм артилерії били по Опитному, додали в штабі АТО.

"Не дає спокою найманцям і героїчне Широкине. Аморальні прихильники фейкових держав обстрілювали його з 120-мм мінометів і стрілецької зброї. А після обіду понад годину по населеному пункту вів вогонь танк. Цинічні вбивці, щоразу, обстрілявши наші позиції, отримували адекватну відповідь і відразу ж просили перемир'я", - наголошується в повідомленні.

Прес-центр АТО також підкреслює, що "в цей день не обійшлося і без ворожих безпілотників. Вони з'являлися в небі по маршрутах Орєхове - Тошківка, Павлопіль - Харчовик, Новотошківське - Голубівське, Луганськ - Перевальськ - Дебальцеве - Горлівка - Вуглегірськ - Дебальцеве - Луганськ".

Нагадаємо, раніше сьогодні речник АП з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що під час бою під Мар'їнкою в полон потрапили двоє українських солдатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram