ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли позиції сил АТО на трасі перед КПП у Донецькій області

Роботу цього пропускного пункту можуть тимчасово призупинити

Бойовики обстріляли позиції сил АТО на трасі перед КПП у Донецькій області
Фото: www.donetskiy.org

Бойовики обстріляли позиції сил АТО на трасі неподалік контрольно-пропускного пункту в Донецькій області.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуку.

"31 травня з 18:30 терористи обстріляли з з танків і 122-міліметрових артилерійських систем позиції українських військових у районі Миколаївка-2 - Зайцеве. У зоні ураження ворожого озброєння виявилася частина автомобільної траси від лінії розмежування в село Курдюмівка", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі уточнили, що саме цією дорогою переміщаються вантажі і здійснюється перетин лінії розмежування громадянами, які проживають у тимчасово окупованих районах Донецької області.

"Демонстративний обстріл бойовиками українських позицій та об'єктів інфраструктури слід розцінювати як спробу блокування повноцінного функціонування єдиного контрольного пункту виїзду і в'їзду на Артемівському напрямку. За умови подальшого невиконання бойовиками Мінських домовленостей та з метою збереження життя і здоров'я мирних громадян роботу цього пропускного пункту можуть тимчасово призупинити", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, раніше штаб АТО заявив про використання бойовиками при обстрілі установок "Град", заборонених мінськими домовленостями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram