ГоловнаСуспільствоВійна

У Станиці Луганській двоє військових підірвалися на розтяжці, один загинув

За минулу добу уздовж лінії розмежування відбулося кілька боїв

У Станиці Луганській двоє військових підірвалися на розтяжці, один загинув
Фото: moskal.in.ua

У районі Станиці Луганської на розтяжці підірвалися військові, один загинув на місці, іншого ушпиталили з важкими травмами.

Про це повідомив глава Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль на офіційному сайті.

"Вчора близько 15:00 на околиці Станиці Луганської підірвалися двоє українських бійців, які виконували бойове завдання біля берега Сіверського Дінця та зачепили розтяжку з гранатою. Один із них загинув, інший отримав важкі осколкові поранення. Зараз він перебуває у військовому госпіталі", - йдеться у повідомленні.

Москаль також повідомив, що за минулу добу у кількох точках вздовж лінії розмежування, що проходить через Луганську область, відбулися бойові сутички.

"Бойовики з Веселої Гори неодноразово обстрілювали з гранатометів і мінометів Щастя. У Троїцькому (Попаснянський район у Дебальцевому) через обстріли з боку окупованого Калинового пошкоджено лінії електропередачі. Станом на ранок половина села, яке забезпечується електроенергією з Донецької області, залишається без світла, ремонтні бригади намагаються усунути пошкодження", - повідомив Москаль.

Також на околиці Кримського та в Попасній протягом ночі періодично спалахувала стрілянина з автоматичної зброї, яка мала локальний характер. Серед мирних жителів постраждалих немає.

Нагадаємо, раніше у штабі АТО заявили, що за минулу добу загиблих серед українських військовослужбовців на Донбасі немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram