ГоловнаСуспільствоВійна

Москаль доручив посилити пропускний контроль через лінію розмежування

Єдиний пункт пропуску в Луганській області постійно обстрілюють бойовики

Москаль доручив посилити пропускний контроль через лінію розмежування
Фото: Макс Левин

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль розпорядився посилити контроль за лінією розмежування, щоб не допустити її несанкціонованого перетину пішоходами і транспортними засобами.

Про повідомляє офіційний сайт Москаля.

"Розпорядження підписано у зв'язку з різким посиленням бойової агресії терористів проти населених пунктів, розташованих уздовж лінії розмежування на контрольованих Україною теренах Луганщини, а також через постійне проникнення ворожих диверсійно-розвідувальних груп", - йдеться в повідомленні.

Москаль наголосив, що сьогодні в Луганській області на лінії розмежування вогню працює тільки один пункт пропуску - в селі Родина, але його постійно обстрілюють бойовики.

"У неділю тут мінометним обстрілом пошкодили магістральний водогін, який забезпечує водою окуповані території, а вчора внаслідок обстрілу з автоматичних гранатометів було поранено чотирьох українських військових. Якщо Родину і далі будуть обстрілювати, цей пункт пропуску також закриють", - заявив голова Луганської області.

Фото: moskal.in.ua

Фото: moskal.in.ua

Нагадаємо, в результаті обстрілу бойовиками "ЛНР" медичного автомобіля ЗСУ в Станично-Луганському районі загинув один боєць АТО, ще одного військовослужбовця поранено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram