ГоловнаСуспільствоПодії

У МВС уточнили, кого вбив люботинський стрілець

Зловмисник заборгував за іпотекою 855 тис. гривень

У МВС уточнили, кого вбив люботинський стрілець
Фото: Slava Mavrichev

Двоє чоловіків, убиті вранці люботинським стрільцем, - співробітники виконавчої служби.

Про це повідомили в Центрі громадських зв'язків Головного управління МВСУ в Харківській області.

"Близько 14.00 до чоловіка прийшли представники виконавчої служби, щоб повідомити про виселення з будинку за борги за іпотекою. У відповідь він відкрив вогонь з карабіна і розстріляв впритул двох співробітників державної служби, одного поранив", - зазначили у відомстві.

Як стало відомо, операцією із затримання зловмисника особисто керували начальник обласного головного управління міліції Анатолій Дмитрієв, начальник управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар та голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін.

"У результаті проведення спецоперації стрільця було ліквідовано пострілом снайпера через скло машини. Заручники не постраждали, з ними працюють психологи", - додали у відомстві.

Нагадаємо, 25 травня стрілець, який захопив заручників, вимагав від правоохоронців дати йому зелений коридор для виїзду в зону АТО на територію, непідконтрольну України.

За повідомленням народного депутата Антона Геращенко, стрілець заборгував за іпотекою 855 тис. грн: "Борг, включаючи відсотки, був вищий за ціну будинку".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram