ГоловнаСуспільствоПодії

Двоє жителів Артемівська вбили майора ЗСУ

Військового задушили заради пістолета, грошей та мобільного телефону.

Двоє жителів Артемівська вбили майора ЗСУ

Співробітники міліції Артемівська розкрили вбивство 32-річного майора ЗСУ.

Тіло військового без очевидних тілесних ушкоджень знайшли вранці в неділю на околиці міста, повідомляє сайт міліції Донецької області. У кобурі загиблого не було зброї - пістолета Макарова.

Унаслідок слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили двох осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення. 34-річного жителя Артемівська затримали, він дає свідчення, встановлюють місцеперебування його спільника.

Міліціонери з'ясували, що напередодні вони познайомилися з військовим, той сів до них у машину, і вони його задушили ременем безпеки. Потім труп вивезли на околицю міста і залишили під парканом.

Зловмисники заволоділи пістолетом, грошима та мобільним телефоном жертви. Паспорт викинули поблизу місця, де залишили тіло.

Оперативно розкрити злочин допомогли бійці батальйону «Свята Марія», які патрулюють місто. Уночі вони помітили підозрілий автомобіль і затримали водія та пасажира. На місце викликали наряд ДАІ. За керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння на водія склали адміністративний протокол.

У затриманого пасажира автомобіля знайшли мобільний телефон і зброю вбитого військового.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram