ГоловнаСуспільствоВійна

Російські ЗМІ опублікували відео з місця вбивства Мозгового

Бойовики вже призначили в.о. командира бригади "Привид"

Російські ЗМІ опублікували відео з місця вбивства Мозгового
Фото: Скриншот видео

Роосійські засоби масової інформації оприлюднили відео з місця загибелі ватажка батальйону терористів "Привид" Олексія Мозгового.

Як заявив кремлівському телеканалу Lifenews так званий "начальник слідчого відділу прокуратури Луганська" Леонід Ткаченко, були обстріляні три автомобілі, в яких рухалися представники угрупування, в тому числі їх лідер Олексій Мозговий. За даними російських ЗМІ, вбито також начальник охорони Мозгового і ще два охоронці. Особи загиблих встановлюються.

При цьому представники бойовиків заявили, що вже призначено виконуючого обов'язки "командира бригади", і "Привид" далі виконуватиме свої "бойові завдання".

Нагадаємо, польового командира "ЛНР" Мозгового вбили ввечері 23 травня, його джип розстріляли із стрілецької зброї, в тому числі - з кулемета. Мозговий командував бригадою "Привид", яка де-факто контролює Алчевськ. Мозговий та його банда знаходяться в опозиції до ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького.

Зазначимо, що це не перший замах на Мозгового - у березні його машину підірвали в Алчевську, але тоді він вижив.

За останній час в Луганській області загинули або були взяті під арешт майже всі основні ватажки, які не підкорялися Плотницькому. 1 січня в Луганській області ЛНР-івці ліквідували бойовика Олександра Бєднова (Бетмена), в кінці січня - коменданта Первомайська Євгена Іщенка (Малюка). 28 лютого вони захопили в полон коменданта Красного Луча Сергія Косогорова (Косогора).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram