ГоловнаСуспільствоЖиття

Скандальний забудовник на Осокорках отримав при Кличкові десятки дозволів, - прес-служба

У компанії спростували слова заступника голови КМДА

 Скандальний забудовник на Осокорках отримав при Кличкові десятки дозволів, - прес-служба
Фото: Макс Требухов

Після вступу Віталія Кличка на посаду міського голови Києва і голови Київської міської держадміністрації ТОВ "Скай-Буд ЛТД" отримало понад десяток погоджень та документів для будівництва ТЦ "Ле Бульвар" біля ст. м. "Осокорки" в столиці.

Так у прес-службі ТОВ "Скай-Буд ЛТД" прокоментували заяву представників КМДА про терміни отримання дозвільної документації забудовником, передає РБК-Україна.

Зокрема, повідомили в прес-службі, в період після травня 2014 року було отримано погодження окремих розділів проектів інженерного забезпечення у комунальних служб міста Києва, а саме: проекти зовнішніх мереж водопостачання, каналізації, дощової каналізації, електропостачання та ін.

Крім того, в цей період пройшли погодження схеми організації рельєфу проекту в "Київавтодорі", "Київенерго", ГУ Інженерно-транспортної інфраструктури м. Києва, КП "Київський метрополітен". Будівельний генеральний план був погоджений в ДАІ ГУ МВС України в м. Києві.

У "Скай-Буд ЛТД" зазначили, що 12 листопада 2014 року в ІДАБК м. Києва було отримано Декларацію для початку виконання будівельних робіт і оновлено контрольну картку департаменту міського благоустрою та збереження міського середовища КМДА - ключові документи для початку будівництва.

Нагадаємо, раніше депутат Київради Сергій Котвицький повідомив, що документи на будівництво ТЦ оформлялися при трьох головах КМДА. Водночас заступник голови КМДА Павло Рябікін назвав такі заяви помилковими, оскільки компанія отримала містобудівні умови і обмеження на забудову земельної ділянки ще в червні 2011 р.

Оскільки ці документи є далеко не вичерпними для початку будівництва, прес-служба ТОВ "Скай-Буд ЛТД" наводить перелік паперів, які було отримано при різних градоначальниках, зокрема, за мерства Кличка, на підставі яких було розпочато освоєння ділянки. Документи, видані при Кличкові, виділено червоним наприкінці хронології.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram