ГоловнаСуспільствоВійна

У Станиці Луганській внаслідок обстрілу пошкоджено газопровід

Без газу залишилися близько 13 тис. осіб

У Станиці Луганській внаслідок обстрілу пошкоджено газопровід
Фото: moskal.in.ua

Унаслідок мінометного обстрілу бойовиками Станиці Луганської пошкоджено газопровід, понад 13 тис. абонентів залишилися без газу.

Про це повідомив на офіційному сайті голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

"Від обстрілу у Станиці перебито газопровід високого тиску, частина районного центру і 13 інших населених пунктів (всього понад 13 тис. абонентів) залишилися без газу. Зараз на місці пошкодження працюють аварійні бригади. Тримаємо ситуацію під контролем, подачу газу мають відновити у найближчі години", - повідомив Москаль.

Терористи почали обстрілювати Станицю Луганську близько 22:00 7 травня, після чого між бойовиками і українськими військовими почався бій, який тривав до півночі.

"Вогонь із застосуванням гранатометів і мінометів вівся з гори на правому березі Сіверського Дінця, окупованого так званою "ЛНР". Після обстрілу між українськими військовими і бойовиками почався ближній бій, який тривав до півночі. За даними, які зараз уточнюються, з мирних жителів ніхто не постраждав, інформації про поранених або загиблих силовиків не надходило", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 6 травня у районі Кримського Луганській області український військовий підірвався на розтяжці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram