ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли позиції сил АТО з забороненої зброї

Військові зафіксували польоти 22 безпілотників терористів

Бойовики обстріляли позиції сил АТО з забороненої зброї
Фото: EPA/UPG

У зоні антитерористичної операції на Донбасі бойовики далі обстрілюють позиції українських військових з важкого озброєння, незважаючи на Мінські домовленості.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Так, на Донецькому напрямку терористи обстріляли з мінометів заборонених калібрів позиції сил АТО поблизу населених пунктів Піски, Гранітне, Опитне, Авдіївка. Також з автоматичного гранатомета, і стрілецької зброї обстріляно позиції військових в районі Опитного і шахти Дутівка.

"На Маріупольському напрямку точкою дотику залишається населений пункт Широкине. Тут противник застосовує 122-міліметрову артилерію і міномети калібру 82 міліметри. Ці ж види зброї противник застосовував під час обстрілів наших позицій у районі населених пунктів Богуславське, Новгородське, Червоний Орач, Широка Балка. А в населеному пункті Ленінське бойовики вели вогонь з танка", - йдеться у повідомленні.

У Луганській області в районі Станиці Луганської та Щастя працювали снайпери бойовиків.

Крім того, терористи далі використовують безпілотні літальні апарати. Всього українські підрозділи зафіксували 22 безпілотники.

На звільнених територіях Донецької та Луганської областей досі працюють військові сапери, які розміновують поля, дороги.

Нагадаємо, вчора унаслідок обстрілу бойовиками з "Градів" оборонних споруд під Артемівськом загинули двоє військовослужбовців, дев'ять бійців поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram