ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 44 обстріли в понеділок

Застосовувалися великокаліберні міномети і артилерія

Штаб АТО нарахував 44 обстріли в понеділок
Фото: Александр Ратушняк

З 18:00 до опівночі 4 травня російсько-терористичні війська 27 разів порушили режим тиші. У цілому за день бойовики здійснили 44 обстріли.

Як повідомляє прес-центр АТО, у Донецькій області бойовики знов обстріляли військових з мінометів калібру 120 міліметрів (озброєння калібру понад 100 мм підлягає відведенню за Мінськими угодами) біля селищ Широкине, Піски, Гнутове, Опитне. З мінометів калібру 82 міліметри обстріляли позиції сил АТО біля селищ Піски, Майорськ, Ленінське, Кірове.

З артилерії калібру 122 міліметри і танка обстріляно опорні пункти військових у районі Широкиного. Поблизу Опитного, Пісок, Гранітного і Авдіївки бойовики вели вогонь з автоматичних, ручних гранатометів і стрілецької зброї.

У Луганській області противник також відкривав вогонь з мінометів калібру 82 міліметри по військових поблизу Сизого.

Біля населеного пункту Золоте-4 з 17.30 до 19.00 тривав бій українських військовослужбовців з групою противника. Через щільний вогонь зі стрілецької зброї бойовики відійшли.

Обстрілів населених пунктів за звітний період не було.

Нагадаємо, з опівночі до 18.00 понеділка бойрвики 17 разів порушили режим перемир'я, тобто в цілому 4 травня зафіксовано 44 обстріли.

У неділю штаб АТО нарахував 95 обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram