ГоловнаСуспільствоВійна

Військовий на КрАЗі збив місцевого жителя в Донецькій області

Від отриманих травм чоловік помер  дорогою до лікарні

Військовий на КрАЗі збив місцевого жителя в Донецькій області
Фото: rnbo.gov.ua

У Донецькій області водій-екскаваторник однієї з військових частин ЗСУ здійснив наїзд на місцевого жителя, який їхав на велосипеді.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

"2 травня о 12:10 на виїзді з населеного пункту Красногорівка водій-екскаваторник однієї з військових частин Збройних сил України, який прямував в населений пункт Невельське на автомобілі КрАЗ-250 для виконання інженерних робіт, скоїв наїзд на місцевого жителя 1963 року, який їхав на велосипеді. Дорогою до лікарні в кареті швидкої допомоги від отриманих важких травм чоловік помер", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в березні у Костянтинівці Донецької області через порушення правил дорожнього руху екіпажем бронемашини сталася ДТП. Унаслідок події загинула 8-річна дівчинка.

Відразу після ДТП місцеві жителі намагалися влаштувати самосуд над водієм тягача, а згодом влаштували мітинг, вимагаючи його видачі. Люди палили шини біля гуртожитку українських військових. Вночі міліції вдалося переконати протестувальників розійтися по домівках. Днями було затримано трьох організаторів заворушень. 

18 березня Краматорський міський суд взяв під варту військових, винних у ДТП. У Генштабі повідомили, що, за попередньою інформацією, водій БМД був напідпитку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram