ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстрілюють позиції сил АТО в Кримському, - Москаль

Терористи стріляють із Сокільників

Бойовики обстрілюють позиції сил АТО в Кримському, - Москаль
Фото: EPA/UPG

У селі Кримському Луганської області близько 15:10 бойовики почали обстрілювати сили антитерористичної операції з гранатометів і мінометів.

Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль на офіційному сайті.

"Сьогодні о 15:10 у Кримському (Новоайдарський район біля автодороги Бахмутка) почався бій. Опорні пункти українських військових поблизу протитуберкульозного диспансеру обстрілюють з гранатометів, мінометів і стрілецької зброї, включаючи великокаліберні кулемети і скорострільні гармати з БМП. Вогонь ведеться з боку Сокільників, окупованих бойовиками. Бій іде і в ці хвилини (станом на 15:20)", - йдеться в повідомленні.

Місцеві жителі, які працювали на городах, поховалися по домівках і підвалах. Даних про поранених у результаті бою наразі не надходило.

Москаль також повідомив, що 1 травня в результаті обстрілу Кримського з мінометів було поранено 74-річну жінку. Крім того, внаслідок вчорашнього бою в околицях Трьохізбенки отримали поранення четверо військовослужбовців 92-ї бригади.

Нагадаємо, 1 травня в Луганській області на міні підірвався боєць АТО. Його доправили в Сєвєродонецьку міську лікарню з мінно-вибуховою травмою та осколковим пораненням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram