ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО поранено вісім українських військових

Єдиною точкою зіткнення з противником залишається Широкине

За добу в зоні АТО поранено вісім українських військових
Фото: EPA/UPG

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загиблих серед українських військовослужбовців немає, вісім бійців отримали поранення.

Про це повідомив на брифінгу представник Адміністрації президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

Так, за його інформацією, на Маріупольському напрямку єдиною точкою дотику сил АТО з противником залишається селище Широкине. "Вчора найбільшу активність бойовики проявляли у другій половині дня, і наші військовослужбовці були змушені відкрити вогонь", - зазначив Мотузяник.

На донецькому напрямку терористи здійснили серію масштабних провокацій на північно-західних околицях Донецька - від Кам'янки до Красногорівки. "Водночас поблизу Горлівки ситуація стабілізувалася - противник вів хаотичний вогонь по наших позиціях тільки поблизу Майорська" - зазначив представник АП.

Водночас на луганському напрямку бойовики підвищили інтенсивність обстрілів: перестрілки відбулися в районі Щастя і Станиці Луганської, а також поблизу Бахмутської траси.

Також за інформацією Держприкордонслужби, за минулу добу в зоні АТО було зафіксовано три прольоти ворожих безпілотників.

Нагадаємо, за вечір п'ятниці бойовики 32 рази відкрили вогонь по українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram