ГоловнаСуспільствоЖиття

"Правий сектор" намагався зірвати соціальний марш у Львові

Організація "Автономного опору" закликала людей боротися за свої соціальні права

У Львові учасників двох маршів - маршу з метою українців відстояти свої соціальні права і солідаризуватися, організованого "Автономним опором", і маршу за підтримку правопорядку, організованого "Правим сектором Львівщини" - відгородив кордон міліції.

Фото: Громадське. Львів

Організація "Автономний опір" подала заявку про проведення 1 травня маршу з метою закликати українців відстояти свої соціальні права і солідаризуватися, передає ZIK.

Як повідомила представник "Автономного опору" Ярина Волошин, метою заходу є привернути увагу львів'ян до того, що влада приймає антинародні закони, і закликати людей боротися за свої соціальні права.

Фото: Громадське. Львів

У той самий час на місце події прийшли бійці "Правого сектору". Як заявив командир 2-го запасного батальйону ДУК "Правий сектор" Тарас Хамер, вони мають намір "не допустити необільшовицький реванш у місті Лева".

"Вони ("Автономний опір", - ред.) "ліві", вони сповідують соціалістичні анархічні погляди, є фактаж, що це п'ята колона, рука Москви. Вони хочуть учинити дебош і показати, що вони можуть вільно марширувати", - зазначив Хамер.

За його словами, представники "Правого сектору" Львівщини мають намір не допустити, щоб першотравневий соціальний марш відбувся.

Учасники заходів з обох боків перегукуються різними гаслами. Між ними стоять співробітники міліції у кілька рядів.

Нагадаємо, сьогодні в Києві на групу анархістів напали "автономні націоналісти".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram