ГоловнаСуспільствоВійна

Луганський міліціонер збирався продавати зброю із зони АТО

Міліціонер вилучав у правопорушників боєприпаси, але не оформляв їх

Співробітники Служби безпеки України викрили працівника міліції, який намагався налагодити продаж вогнепальної зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє офіційний сайт СБУ.

З'ясувалося, що під час чергування на одному з блокпостів міліціонер вилучав у правопорушників вогнепальну зброю, але не оформляв її в установленому порядку як речовий доказ.

Фото: sbu.gov.ua

Фото: sbu.gov.ua

"Під час обшуків квартири і гаража зловмисника у Лисичанську співробітники СБУ вилучили гранати РГД-5 і Ф-1 з запалом, АК-74, сім магазинів до автомата, заряджених патронами, пістолет Макарова і багнет-ніж. Ще майже 60 патронів до пістолета правоохоронці виявили у його автомобілі. Встановлено, що працівник міліції накопичував арсенал зброї для нелегального продажу на території Луганської та Харківської областей", - йдеться у повідомленні.

Фото: sbu.gov.ua

Крім того, на одному із внутрішніх блокпостів у Попаснянському районі співробітники СБУ виявили в побутовому приміщенні чотири реактивні протитанкові гранати РПГ-22. Боєприпаси вилучено. Оперативники встановлюють осіб, причетних до незаконного зберігання.

Фото: sbu.gov.ua

Тривають досудові розслідування за статтею 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Нагадаємо, 28 квітня СБУ в центрі Києва затримала двох слідчих МВС за підозрою в отриманні хабара.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram