ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО перерахував вечірні обстріли на Донбасі

По військових стріляли з важкої артилерії і мінометів

Штаб АТО перерахував вечірні обстріли на Донбасі
Архив
Фото: Александр Ратушняк

З 18.00 29 квітня до півночі російсько-терористичні війська 26 разів обстріляли позиції військових на Донбасі.

У Донецькій області бойовики 5 разів відкривали вогонь з мінометів калібру 120 міліметрів по військових недалеко від Пісків. Обстрілу зі 120-міліметрових і 82-міліметрових мінометів також зазнали опорні пункти сил АТО поблизу Авдіївки, Зайцевого і Широкиного, повідомляє прес-центр АТО.

Крім мінометів, застосовувалася і важка артилерія калібру 122 міліметри. З неї відкрили вогонь по позиціях військових у районі Авдіївки і Опитного.

Поблизу Лозового, Луганського та Троїцького бойовики вели обстріл зі стрілецької зброї.

Близько опівночі поблизу Зайцевого відбулося бойове зіткнення українських військовослужбовців з диверсійно-розвідувальною групою супротивника. За 10 хвилин бою бійці опорного пункту щільним вогнем зі стрілецької зброї зупинили групу нападників у складі близько 10 осіб і змусили їх відійти.

За звітний період у Донецькій області зафіксовано шість безпілотників.

У Луганській області бандформування тричі обстрілювали опорний пункт військових поблизу Щастя з мінометів калібру 82 міліметри. Обстрілу із зенітної установки, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї зазнали позиції сил АТО в районі Станиці Луганської.

Обстрілів населених пунктів за шість вечірніх годин середи не було.

Нагадаємо, за даними

штабу АТО, у понеділок на Донбасі загинув один військовий і 14 отримали поранення, а у вівторок загиблих не було, але трьох бійців поранили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram