ГоловнаСуспільствоПодії

МВС евакуює людей через пожежу в Чорнобильській зоні

Самоселів, а також їхні худобу і майно вивезли в безпечне місце

Співробітники міліції евакуювали людей, що проживають у зоні відчуження, від пожежі, яка сталася поблизу Чорнобильської атомної електростанції на території спеціального комбінату "Чорнобильська пуща".

Про це йдеться у повідомленні ГУМВС у Київській області.

"Сьогодні, 28 квітня, ситуація з лісовою пожежею навколо Чорнобильської станції загострилася. Внаслідок займань постраждали відселені села Луб'янка, Рудня Ільницька, Іллінці та інші", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні підкреслюється, що в деяких селах, зокрема, у Луб'янці та Іллінцях, проживали самосели. Працівники міліції відділення зони ЧАЕС евакуювали людей у безпечне місце. Також врятовано і вивезено худобу і майно.

На місці події працюють співробітники міліції, вони продовжують забезпечувати в зоні відчуження охорону громадського порядку і рятувати людей від пожежі.

Нагадаємо, в Київській області виникла пожежа біля Чорнобиля на території спеціального комбінату "Чорнобильська пуща". Ймовірною причиною виникнення пожежі біля Чорнобильської АЕС може бути підпал або необережне поводження з вогнем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram