ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві Infiniti врізався в чотири іномарки (оновлено)

Водій Infiniti насилу говорив і не дуже розумів, що відбувається навколо

У Києві автомобіль Infiniti, за кермом якого був працівник МВС, у ніч на понеділок в'їхав у групу автомобілів, що стояли на світлофорі. Постраждали дві жінки.

ДТП сталося на вулиці Казимира Малевича (раніше вулиці Боженка) у Голосіївському районі. Infiniti пошкодив автомобілі Kia, Daewoo, Fiat і Volkswagen.

"Водій, який спричинив аварію, мав при собі посвідчення МВС і табельну зброю. Справжність посвідчення з'ясовується", - повідомила прес-служба ДАІ у Києві Українські Новини.

Як уточнює dtp.kiev.ua, масштабна ДТП сталася близько 21:55 у неділю на вул.Боженка 15, біля перехрестя з вул.Федорова.

Спершу Infiniti зачепив Volkswagen Passat, який стояв у середньому ряду, потім врізався у задню частину KIA CEED у лівому ряду, який вдарив Daewoo Lanos. Той, у свою чергу, вдарив Fiat Doblo.

В аварії постраждали пасажирки KIA і Daewoo, їх ушпиталили.

За словами свідків, водій Infiniti був у неадекватному стані, насилу говорив і не дуже розумів, що відбувається навколо.

Повз місце ДТП проїжджали співробітники охоронної фірми, які на прохання учасників аварії затримали водія до з'ясування обставин. Винуватець від коментарів на камеру відмовився, сказавши, що він просто свідок і за кермом авто не сидів.

Оновлення. Інформація про те, що винуватцем ДТП є працівник міліції, не відповідає дійсності, повідомляє сайт МВС.

Нагадаємо, у 2014 році в ДТП на дорогах України загинули 4 402 особи. Вперше з 2008 року показник смертності в ДТП перестав знижуватися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram