ГоловнаСуспільствоВійна

У Щасті бойовики поцілили в частину ДСНС

У результаті обстрілу пошкоджено будівлю, постраждалих немає

У Щасті бойовики поцілили в частину ДСНС
Фото: Макс Левин

У Луганській області бойовики, які закріпилися на правому березі Сіверського Дінця, знову обстріляли Щастя з автоматичних гранатометів.

Про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль на офіційному сайті.

За його словами, вогонь вівся з боку Веселої Гори і тривав півгодини - з 20:10 по 20:40. Кілька гранат влучили у міст через річку, ще кілька залетіли в частину Державної служби з надзвичайних ситуацій, яка розташована поруч.

"В результаті обстрілу пошкоджено будівлю ДСНС (розтрощено дах, посікло осколками стіни, двері та вікна). Ніхто з військовослужбовців чи мирного населення не поранений і не загинув", - йдеться в повідомленні.

Москаль також нагадав, що попередній обстріл Щастя відбувся в середу (22 квітня), тоді бойовики вели вогонь з автоматичних гранатометів у бік теплоелектростанції.

Окрім Щастя, бойові дії за минулу добу вели також у Кримському (в районі протитуберкульозного санаторію на околиці села періодично спалахували перестрілки) і Троїцькому (тут обстріляли позиції наших військових). "Руйнувань інфраструктури чи житлового сектору немає, інформація про постраждалих людей не надходила", - додав Москаль.

Нагадаємо, за ніч бойовики на Донбасі 21 раз порушили режим тиші.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram