ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві сталася ДТП зі стріляниною

У чоловіка стріляли гумовими кулями

У Києві сталася ДТП зі стріляниною
Фото: poltava.pl.ua

У Києві сталася дорожньо-транспортна пригода зі стріляниною.

Про це повідомляє "Сегодня" з посиланням на представників Дніпровського РУВС.

Інцидент стався на вулиці Малишка у Дніпровському районі міста, навпроти магазину "Дитячий світ". Автомобіль Chevrolet Aveo з двома дорослими і дитиною їхав вулицею Малишка, коли на дорогу різко виїхав позашляховик Mitsubishi Pajero. Сталося зіткнення автомобілів, після чого водій Chevrolet вийшов, щоб оглянути своє авто.

"У цей час із позашляховика вискочили двоє чоловіків і накинулися з кулаками на водія (Chevrolet, - ред.). Йому вдалося від них відбитися, тоді один із чоловіків заскочив у Mitsubishi Pajero, дістав звідти пістолет і кілька разів вистрілив у водія", - йдеться у повідомленні.

Після цього водія били рукояткою пістолета по голові. Нападники втекли з місця події на позашляховику, проїхавши по тротуару.

"Медики ушпиталили постраждалого водія із закритою черепно-мозковою травмою, синцями та забоями, проникним пораненням ноги. У чоловіка стріляли гумовими кулями. Він перебуває в лікарні. Ми проводимо посилений пошук машини і тих людей, які побили водія на очах у його сім'ї, але наразі пошуки успіхом не увінчалися", - повідомили у Дніпровському РУВС.

Нагадаємо, на Великдень в одному з парків Києва сталася масова бійка зі стріляниною, постраждав міліціонер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram