ГоловнаСуспільствоПодії

Екс-регіонал Сівкович потрапив у ДТП в Москві (ОНОВЛЕНО)

Сівкович отримав легкі ушкодження і зараз вдома.

Екс-регіонал Сівкович потрапив у ДТП в Москві (ОНОВЛЕНО)
Фото: zn.ua

Екс-заступник секретаря Ради національної безпеки України Володимир Сівкович, якого звинувачують у розгоні Майдану 30 листопада 2013 року, потрапив у ДТП в Москві.

Про це повідомляє ТСН.

За уточненою інформацією Lb.ua, аварія сталася в понеділок, 20 квітня. У машину, в якій перебував Сівкович, врізався інший автомобіль.

При цьому екс-заступник секретаря РНБО перебував на пасажирському сидінні.

У результаті ДТП Володимир Сівкович отримав травми. Раніше з'явилася інформація про перелом хребця, що став причиною госпіталізації в реанімацію однієї з московських лікарень, - вона не підтвердилася.

За уточненими даними Lb.ua, Сівкович дійсно травмований, але незначно і зараз перебуває вдома.

Нагадаємо, 55-річний Володимир Сівкович був віце-прем'єром, відповідальним за силовий блок в уряді Миколи Азарова з 11 березня до 13 жовтня 2010 року. Потім обіймав посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України - з жовтня 2010-го до грудня 2013-го.

19 лютого 2014 року, наприкінці правління Віктора Януковича, Сівковича повернули на посаду, але вже 28 лютого в.о. президента Турчинов остаточно звільнив його. Володимир Сівкович - один з основних підозрюваних у розгоні Майдану 30 листопада 2013 року.

Минулого тижня шеф-редактор Lb.ua Соня Кошкіна опублікувала лист Володимира Сівковича Арсенові Авакову (датований груднем 2014-го), в якому колишній чиновник викладає власне бачення подій ночі з 29 на 30 листопада 2013-го року. Показово, що це бачення ґрунтовно розходиться з показаннями Сівковича, які він давав на цю тему в Генпрокуратурі 14 грудня 2013 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram