ГоловнаСуспільствоВійна

У суботньому бою в Трьохізбенці отримали поранення 5 осіб

Один військовий - у важкому стані

У суботньому бою в Трьохізбенці отримали поранення 5 осіб
Мост в Трехизбенке
Фото: moskal.in.ua

Під час бою в Трьохізбенці Луганської області вранці 18 квітня було поранено трьох українських військовослужбовців (одного з них серйозно) і двох мирних жителів.

Як повідомляється на сайті голови Луганської ОДА Геннадія Москаля, подружжя з Трьохізбенки (віком 63 та 61 рік) отримало осколкові поранення від снаряда, який залетів у житловий масив. Рани виявилися неважкими, невідкладну медичну допомогу було надано на місці, в госпіталізації необхідності немає.

Повідомляється також, що один зі снарядів ПТУР (протитанкова керована ракета) бойовиків влучив у житловий будинок, пошкодивши покрівлю. У момент влучення в будинку була господиня - жінка похилого віку, яка дивом не постраждала. У другій половині дня, вночі та вранці у Трьохізбенці було тихо.

Нагадаємо, в суботу о 10.30 ранку група бойовиків підійшла до зруйнованого мосту через Сіверський Донець, по якому проходить лінія розмежування вогню, і почала обстрілювати українських військових в Трьохізбенці з міномета, а також великокаліберних кулеметів і зенітної скорострільної гармати. Військові почали вогонь у відповідь. Бій тривав дві години.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram