ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 24 рази порушили режим тиші на Донбасі

У Луганській області відбулося бойове зіткнення

За день бойовики 24 рази порушили режим тиші на Донбасі
Фото: EPA/UPG

З опівночі до 18:00 15 квітня в зоні антитерористичної операції на Донбасі зберігалася певна динаміка щодо зменшення бойової активності терористів самопроголошених "ДНР" та "ЛНР".

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

Усього за день бойовики здійснили 24 обстріли позицій сил АТО уздовж лінії розмежування, в основному - зі стрілецької зброї.

"Найбільшу кількість випадків порушення режиму тиші зафіксовано в Донецькій області.

Тільки в районі Пісків терористи п'ять разів обстріляли наші позиції з мінометів, у тому числі чотири рази - з калібру 120 мм", - йдеться в повідомленні.

У районі Широкиного противник двічі застосовував міномети, а також вів вогонь з танка і самохідної артилерійської установки (САУ). Мінометний вогонь вівся також у напрямку опорного пункту в районі Опитного.

Крім того, тричі обстрілювали позиції українських військових у районі Авдіївки, в тому числі із зенітної установки. З автоматичних гранатометів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по позиціях бійців АТО неподалік Опитного і Майорська.

У Луганській області поблизу населеного пункту Донецьке відбулося зіткнення. "Українські військовослужбовці зустріли ворога щільним вогнем і змусили його відступити", - зазначили в прес-центрі.

Обстрілів населених пунктів за вказаний період не було.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі загинув один військовий, ще двоє бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram