ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівненській області побилися два села

У конфлікт довелося втрутитися міліції та прикордонникам

На півночі Рівненської області на великодні вихідні побилися мешканці двох сусідніх сіл - Старе Село і Березове, після чого жителі Березового перекрили дорогу в бік Старого Села і встановили блокпости.

Про це повідомляє прес-служба Рокитнівського райвідділу міліції.

За словами т.в.о. начальника райвідділу Олександра Муханькова, міліціонери провели профілактичні бесіди з місцевими жителями, добившись відкриття руху в бік Старого Села.

За фактом бійки порушено кримінальну справу за статтею "хуліганство". Окремо порушено справу за фактом блокування транспортних комунікацій шляхом установки перешкод. Щоб не допустити подальших конфліктів, в Березове ввели наряд міліції і співробітників Держприкордонслужби.

Як повідомляє видання "ЧаРівне", конфлікт спровокували п'яні чоловіки зі Старого Села, які приїхали в Березове. Тут між місцевими жителями і гостями виникла бійка зі стріляниною. Після цього і перекрили дорогу.

Місцева влада намагалася втрутитися в конфлікт, але главу Рокитнівської райради не пустили в Березове. "Я хотів поїхати в село, щоб розібратися, що там сталося. Але мене не пустили. Знають тільки, що там сталася бійка і люди вимагають справедливості від правоохоронців", - сказав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram