ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 25 разів обстріляли позиції українських військових

Стріляли зокрема з мінометів

За день бойовики 25 разів обстріляли позиції українських військових
Блокпост боевиков на дороге из Донецка в Горловку
Фото: pawel.reszka.90

Сьогодні, 13 квітня, з опівночі до 18 години ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишалася напруженою.

На лінії розмежування бандформування провели 25 обстрілів позицій українських військ, у тому числі 15 - з мінометів, повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

Найбільшу кількість випадків порушення російсько-терористичними військами режиму тиші зафіксовано в Донецькій області. У районі Пісків уночі злочинці двічі вели вогонь по українських позиціях з мінометів калібру 82 міліметри, а з 08.45 до 09.45 обстрілювали опорний пункт з мінометів калібру 120 міліметрів. Міномети такого ж калібру противник застосував у районі населених пунктів Широкине, Авдіївка, Гранітне, Опитне, а також шахти "Дутовка".

У Луганській області бандформування вранці вели вогонь із стрілецької зброї у районі населеного пункту Донецький, а з 09.55 до 10.00 - вогонь з мінометів поблизу урочища Суходіл. Також у Луганській області наші військовослужбовці двічі зафіксували розвідувальні польоти ворожих безпілотників.

Обстрілів населених пунктів у зазначений період не було.

Сьогоднішній день ще раз показав, що українські військовослужбовці не піддаються на провокації, демонструють стійкість і витримку й неухильно дотримуються Мінських домовленостей, підкреслюється в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram