ГоловнаСуспільствоПодії

У київському парку масова бійка закінчилася стріляниною

Міліціонер постраждав при виконанні службових обов'язків

У Києві 12 квітня у парку житлового масиву Виноградар сталася масова бійка, яка закінчилася стріляниною. У результаті міліціонер, який прибув на місце, постраждав при виконанні службових обов'язків.

Фото: gazeta.ua

Як розповіли виданню Gazeta.ua очевидці події, конфлікт виник на побутовому рівні. Причиною бійки став звичайний футбольний м'яч, який влучив у візочок з дитиною однієї з компаній, яка відпочивала в лісі.

"На місці події співробітники міліції намагалися врегулювати ситуацію, яка склалася. У результаті конфлікту, при виконанні службових обов'язків, постраждав інспектор патрульної служби", - повідомляє офіційний сайт МВС у Києві.

Фото: gazeta.ua

Повідомляється, що один з учасників бійки завдав тілесних ушкоджень працівнику міліції, після чого міліціонер зробив попереджувальний постріл вгору. Конфлікт було врегульовано, а потерпілого доставили в лікарню.

За підозрою у скоєнні злочину затримали двох людей - киянина та іноземного громадянина. Відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Хлопцям загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років. Триває досудове розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram