ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики за ніч порушили режим тиші 13 разів

Найінтенсивнішими обстріли були в районі Пісків, Широкиного та Бердянського

Бойовики за ніч порушили режим тиші 13 разів
Фото: EPA/UPG

На Донбасі бойовики з 18:00 8 квітня до опівночі здійснили 13 обстрілів позицій сил антитерористичної операції уздовж лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Найінтенсивніші обстріли відбулися в Донецькій області в районі населених пунктів Піски, Широкине і Бердянське. При цьому російсько-терористичні війська застосовували заборонені мінськими угодами зразки озброєння", - йдеться в повідомленні.

Наприклад, у районі Пісків близько 18:00 терористи обстріляли позиції українських військових зі 120-міліметрових мінометів, а з 19:15 до 20:00 обстрілювали з мінометів і артилерії калібру 122 мм позиції неподалік Бердянського. Крім того, в районі Авдіївки і Майорська бойовики під час збройних провокацій застосовували автоматичні гранатомети і стрілецьку зброю.

Також над населеним пунктом Водяне в напрямку селища Опитне на висоті 800 метрів зафіксували розвідувальний політ безпілотника.

У Луганській області о 23:45 біля населеного пункту Кримське відбулася бойова сутичка. "Сили АТО дали гідну відсіч противнику", - повідомили в прес-центрі.

Нагадаємо, за інформацією командування АТО, на озброєнні терористів зараз майже 700 танків і 1,1 тис. бойових бронемашин. У березні штаб АТО заявив про присутність 12 тисяч бойовиків у Донецькій і Луганській областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram