ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 14 разів обстріляли сили АТО в ніч проти неділі

Найбільша активність ворога фіксується поблизу Донецька

Бойовики 14 разів обстріляли сили АТО в ніч проти неділі
Фото: Александр Ратушняк

У суботу, 4 квітня, з 18 години вечора до 24:00 ситуація в зоні АТО залишалася неспокійною. Як повідомляє штаб АТО у себе в Facebook, було зафіксовано 14 випадків порушень бойовиками режиму припинення вогню.

"4 квітня з 18 години до опівночі ситуація в зоні АТО залишалася неспокійною. За цей час зафіксовано 14 випадків порушень бандформуваннями режиму припинення вогню", - сказано в повідомленні.

Найбільша активність бойовиків фіксується поблизу Донецька. О 19:55 вони обстріляли з мінометів позиції українських військ в районі селища Гранітне. О 20:35 - опорні пункти в районі населених пунктів Піски і Опитне.

Вздовж лінії розмежування в Донецькій області терористи зі стрілецької зброї і гранатометів обстріляли позиції українських військових поблизу населених пунктів Майорськ, Мар'їнка, Опитне, Авдіївка.

Окрім того, з озброєння бойової машини піхоти (БМП) обстріляли опорний пункт українських військ в районі Спартака.

На Луганщині найбільша активність супротивника спостерігалася в районі селища Сокільники, де позиції українських військ були 5 разів обстріляні із стрілецької зброї і один раз - з мінометів.

У районі Маріуполя в період з 18:00 до опівночі 4 квітня обстрілів не було. Водночас, противник здійснював повітряну розвідку із застосуванням 4 безпілотних літальних апаратів.

"Незважаючи на спроби бандформувань своїми діями зірвати домовленості, наші військові на провокації не піддаються, зброя використовується у випадках прямої загрози життю людей", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляли раніше, бойовики 16 разів обстріляли сили АТО в ніч проти суботи, 4 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram