ГоловнаСуспільствоВійна

Пушилін вимагає призупинити обмін полоненими

Доки не вирішиться питання з робочими підгрупами з виконання мінських домовленостей

Пушилін вимагає призупинити обмін полоненими
Денис Пушилин

Обмін полоненими буде призупинено, доки не вирішиться питання про склад чотирьох робочих груп з виконання Мінських домовленостей.

Про це заявив один з лідерів бойовиків "ДНР" Денис Пушилін на переговорах тристоронньої контактної групи в Мінську, повідомляє інформаційний ресурс бойовиків.

"Необхідно призупинити обмін полоненими до офіційного рішення про персональний склад всіх чотирьох робочих груп з виконання мінських угод", - сказав він, повідомляє ТСН.

"Таких груп повинно бути всього чотири: з питань економіки та відновлення, щодо біженців і гуманітарного сприяння, з конституційної реформи і виборів, а також з питань безпеки. Вони повинні бути створені одночасно. А поки їх немає, немає і законного формату для обговорення та реалізації питань, у тому числі і таких невідкладних, як обмін полоненими", - додав бойовик.

Пушилін також додав, що обміном полоненими могла б займатися робоча група з гуманітарного сприяння, в рамках якої можна було б зняти накопичені розбіжності щодо чисельності і порядку обміну утримуваних осіб.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що в полоні у бойовиків перебувають 204 українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram