ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики в суботу 16 разів обстріляли позиції сил АТО

Вогонь у бік Донецька відкрили 3 БМП і 1 танк російських військ, повідомили у штабі АТО.

Бойовики в суботу 16 разів обстріляли позиції сил АТО
Боевики в Углегорске, неподалеку от Дебальцево
Фото: EPA/UPG

У штабі антитерористичної операції констатують, що в зоні АТО тривають збройні провокації російсько-терористичних угруповань проти українських військ.

Зокрема сьогодні, 4 квітня, від опівночі до 18:00 противник 16 разів порушував режим тиші: переважно ворог використовував стрілецьку зброю, повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

Зазначено, що поблизу Донецька бойовики тричі з гранатометів і стрілецької зброї обстріляли Авдіївку й один раз - Опитне.

Тим часом у Луганській області під мінометний вогонь потрапили українські позиції поблизу селища Оріхове, також протягом дня злочинці 4 рази вели вогонь по Майорську.

"Цинічність бандитів яскраво підтвердив сьогоднішній провокаційний обстріл. Щоб звинуватити українську армію у зриві мирних домовленостей, бойовики відкрили вогонь із тимчасово непідконтрольної нашим військам території по Донецьку", - йдеться в повідомленні.

Зокрема йдеться про два провокаційні обстріли цього міста.

"О 10:40 у районі цементного заводу на околиці Донецька розгорнув позицію мінометний підрозділ терористів, який здійснив обстріл міста. Об 11:55 у районі населеного пункту Старомихайлівка вогонь у бік Донецька відкрили 3 бойові машини піхоти і 1 танк російсько-терористичних військ", - констатували у відомстві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram