ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє поранених при підриві міни під Авдіївкою - бійці 25-ї бригади ВДВ

Троє людей загинули

Двоє поранених при підриві міни під Авдіївкою - бійці 25-ї бригади ВДВ
Фото: EPA/UPG

Двоє поранених при підриві міни в районі Авдіївки - бійці 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади ЗСУ.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua з посиланням на військових.

Нагадаємо, в п'ятницю в результаті підриву на ворожій міні біля Авдіївки постраждали п'ятеро військових. Троє з них загинули.

Крім того, за даними штабу, ситуація в зоні АТО загострилась: учора зафіксовано щонайменше 5 епізодів роботи важкого озброєння бойовиків по позиціях військових. Йдеться про ствольну артилерію і 122-мм міномети.

Бойовики активно атакували позиції військових біля Авдіївки і Опитного. На цей район припадає більше від половини епізодів порушення режиму тиші з боку бойовиків.

Крім околиць Донецька, найгарячішими точками на лінії зіткнення вчора були Широкине і Бердянське поблизу Маріуполя, Майорське (передмістя Горлівки), Кримське і Нижнє поблизу Бахмутської траси.

Охочі допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам 25­-ї ПДВ бригади, військовим 54-ї ОРБ і механізованої 72-­ї бригади, зведеному батальйону морської піхоти ­можуть переказувати гроші на картку ПриватБанку 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій) або на картку ПриватБанку 4149 6258 0226 3291 (Рудоманов Олександр).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram